Vanaf een aankoop van 100 euro, gratis verzending

Uw winkelwagen is leeg.

You have no items to compare.

AVG Privacy verklaring

Hier vindt u de privacy verklaring van The Lingerie Store. Hierin wordt omschreven hoe er met uw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door The Lingerie Store.

 

00. Inleiding

 

In deze privacy verklaring leest u alles over de manier waarop uw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar uw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen uw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vindt u hier ook al uw rechten met betrekking tot uw gegevens en hoe u gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

 

01. The Lingerie Store

 

U leest op dit moment de privacy verklaring van The Lingerie Store.

The Lingerie Store is een speciaalzaak op het gebied bodyfashion in de ruimste zin van het woord waar zowel on als offline producten worden aangeboden.

Er zijn situaties waarin uw gegevens door The Lingerie Store verzameld worden. Het is daarom goed dat u weet wat daarmee gedaan wordt en hoe u uw wensen rondom uw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Als u zich niet prettig voelt omtrent het gebruik van uw gegevens door The Lingerie Store, neem dan gerust contact op!

 
info@tehlingeriestore | 0165 54 81 72
Raadhuisstraat 15 | 4701 PK | Roosendaal
Btw: NL823165267B01 | KVK : 51235609
 

02. Doel gegevens

 

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door The Lingerie Store. Deze worden hieronder toegelicht.

 
01. Het versturen van nieuwsbrieven
 

The Lingerie Store verstuurt op dit moment nog geen nieuwsbrieven via e-mail. Mochten er in de toekomst nieuwsbrieven verstuurt gaan worden, zijn deze enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Uw naam en e-mailadres worden verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van The Lingerie Store. Daarnaast kan u mondeling of tekstueel gevraagd worden om u aan te melden. Afmelden voor toekomstige nieuwsbrieven kan via de afmeld link in de nieuwsbrief of een mail naar info@thelingeriestore.nl

 
02. Contact gegevens
 

Uw gegevens zullen verzameld worden als u contact opneemt met The Lingerie Store via de websites. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals uw naam, e-mailadres en omschrijving.

In de winkel en webshop zullen deze gegevens, inclusief adres en telefoonnummer, gebruikt worden om contact te hebben over de voortgang van reparatie, bestelling of omtrent de garantieperiode van gekochte collectie.

 
03. Analytics
 

De websites van The Lingerie Store verzamelen uw gegevens om de websites te verbeteren.

Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan uw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van uw website bezoek of de pagina’s die u veel bezoekt.

 
 

Alle gegevens worden alleen verwerkt met uw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om met u in contact te komen over lopende bestellingen en of afspraken.

 

03. Ontvangers

 

De gegevens die The Lingerie Store ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

 
01. Softli administratie
 

The Lingerie Store maakt gebruik van een Softli kassa administratie. Dagelijks maak deze software een back-up.

 
02. Ikoula hosting
 

De websites en back-ups van de websites worden gehost bij Ikoula. Gegevens die u achterlaat op de website van The Lingerie Store zijn op de servers van Ikoula opgeslagen.

De e-mail van The Lingerie Store wordt gehost bij Ikoula. Als u contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Ikoula.

 
03. Mollie betalings portal
 

Transacties in onze webshop The Lingerie Store.nl worden verzorgd door de Mollie betalingsportal. Zij zorgen voor de Ideal koppeling. Creditcards zijn niet geaccepteerd in de webshop en deze gegevens worden daarom ook niet opgeslagen.

 
04. Camera bewakingsbeelden
 

In de winkel maakt The Lingerie Store, voor uw en onze veiligheid, gebruik van camera beveiliging; Deze beelden zijn anoniem en niet gekoppeld aan personen.

 

04. Opslag periode

 

Uw gegevens worden voor langere tijd bewaard door The Lingerie Store, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling uw gegevens langer moeten bewaren.

 
01. Klanten administratie
 

Onze klanten administratie slaat uw contact gegevens op. De opslag van uw gegevens is voor onbepaalde tijd.

 
02. Contact gegevens
 

Op het moment dat u contact opneemt met The Lingerie Store via mail, dan worden die gegevens die u meestuurt, zoals bijvoorbeeld uw naam en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver.
Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

 
03. Analytics
 

De gegevens die Analytics op de websites verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan uw naam of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

 
04. Camera beelden
 

De gemaakte camera beelden in de winkel worden maximaal 4 weken bewaard.

 

05. Beveiliging

 

Er worden van uw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt.

Uw gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De website software word regelmatig vervangen door de nieuwste versie om eventuele beveiligingsrisico’s te vermijden.

De persoonsgegevens die door The Lingerie Store of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord.

De apparaten die uw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en worden beveiligt door een firewall en up to date virus beveiliging . Het aantal apparaten die toegang hebben tot uw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

 

06. Uw rechten

 
01. Recht op inzage
 

U heeft het recht om ten alle tijden uw gegevens op te vragen die bij The Lingerie Store vastgelegd en bewaard worden. Dit doet u door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met The Lingerie Store. U krijgt dan een overzicht van uw gegevens.

 
02. Recht op rectificatie
 

Kloppen uw gegevens niet? Of zijn uw gegevens veranderd? U heeft het recht om dit te laten rectificeren door The Lingerie Store.

 
03. Recht op wissen van gegevens
 

Wilt u niet langer dat uw gegevens bij The Lingerie Store vastgelegd zijn? Dan heeft u het recht op het laten wissen van uw gegevens.

 
04. Recht op het indienen van een klacht
 

U heeft het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als u vindt dat The Lingerie Store niet op de juiste manier met uw gegevens omgaat. Dit kan via deze link.

 

07. Plichten

 

De gegevens die gevraagd zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Als deze gegevens niet worden aangeleverd, kan The Lingerie Store de betreffende dienst niet aanbieden.

Uw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

The Lingerie Store behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer The Lingerie Store dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van The Lingerie Store te beschermen.
Daarbij trachten wij altijd uw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

 

Heeft u toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.
 

info@tehlingeriestore | 0165 54 81 72
Raadhuisstraat 15 | 4701 PK | Roosendaal
Btw: NL823165267B01 | KVK : 51235609